Esztétikus tömések

 

Koronák és Hidak

 

Professzionális Fogfehérítés

 

Implantáció

 

Implantáció
Implantáció
Implantáció
Implantáció

Implantáció

Egy-egy implantációs beavatkozást minden esetben alapos kivizsgálás és tervezés előz meg. Rendelőnkben lehetőség van digitális panorámaröntgen készítésére, bonyolultabb esetben CT felvétel készítését is javasoljuk.

Az előzetes konzultáció során részletes általános állapotfelmérés, valamint szájüregi vizsgálatot követően a beteggel megbeszélve közösen döntjük el az implantációs beavatkozás és az esetleges csontpótlás módját és menetét.

A fogbeültetés helyi érzéstelenítésben történik, és kiemeljük, hogy fájdalommentes beavatkozás.

Sorközi hiányok

Sorközi hiányok megoldása (az egyébként megtartott fogazatból csak egy fog hiányzik): egy fogászati implantátumra egy korona kerül felhelyezésre.

Több fog hiánya

Több fogimplantátum által elhorgonyzott hídpótlás készül.

Teljes fogatlanság

A konvencionális, több évtizedes alapokon nyugvó megoldásokat széleskörűen alkalmazzuk. Állcsontonként 6-8 implantátumot ültetünk be, majd a gyógyulási idő elteltével 12-14 tagú hídpótlást készítünk. Bizonyos esetekben az implantációt szükséges csontpótlással is kiegészíteni.

A hagyományos eljárásokon kívül innovatív, újszerű megoldásokat is kínálunk

Azonnali implantáció

A fogeltávolítás időpontjában gyakran behelyezhető az implantátum. Ezáltal megőrizhető a fogat körülvevő fogágy (az íny és a fogat megtámasztó csont) és sok esetben megelőzhető az általában elkerülhetetlen csontpótlás.

Azonnali terhelés, azonnali fogpótlás

Pácienseink megelégedésére már az implantáció időpontjában ideiglenes fogpótlást készíthetünk. Ez mind esztétikai mind funkcionális szempontból óriási komfortérzetbeli különbséget eredményez.

Vissza a kezelések oldalra!