Esztétikus tömések

 

Koronák és Hidak

 

Professzionális Fogfehérítés

 

Implantáció

 

Professzionális fogfehérítés
Professzionális fogfehérítés
Professzionális fogfehérítés
Professzionális fogfehérítés

Professzionális fogfehérítés

Ma már szinte közismert tény, hogy a fogászati esztétika szülőhazájában az Egyesült Államokban az elmúlt 5 évben 300%-al nőtt a fogfehérítések száma és ez a tendencia mutatkozni látszik hazánkban is. Egyre több rendelő illeszti be szolgáltatásai közé ezt a kezelést.

Rendelőnkben a Beyond System professzionális fogfehérítő eljárást alkalmazzuk. A Beyonddal a fehérítés folyamata mindössze 30 percig tart. A fehérítés alacsony hőfokon történik, így elkerülhető a fogidegek irritációja. A Beyond egyszeri kezelés, amelynek következtében nem lépnek fel mellékhatások, az eredmény pedig két évig is látható. A Beyond-módszer ma elismerten a létező leghatásosabb fogfehérítő eljárás.

A Beyond, amely vezető a professzionális fogfehérítés területén, céljául tűzte ki, hogy a kozmetikai fogászat számára kifejleszti a legbiztonságosabb és legmagasabb szintű technológiát. Számtalan klinikai tanulmány bizonyította, hogy a Beyond System, a fogfehérítés leghatásosabb módja, és minden mellékhatástól mentes.

Tesztek bizonyítják, hogy a Beyond Systemmel történő fehérítés után a fogak 5-14 árnyalatnyi javulást mutatnak a VITA-skálán. Az elért eredmény sokkal jobb, mint más, hasonló termékek esetében.

Vissza a kezelések oldalra!