Esztétikus tömések

 

Koronák és Hidak

 

Professzionális Fogfehérítés

 

Implantáció

 

Professzionális fogtisztítás
Professzionális fogtisztítás
Professzionális fogtisztítás
Professzionális fogtisztítás

Professzionális fogtisztítás

A fogkő a fogakon maradó lepedékből és a nyálban oldott ásványi anyagokból képződik. A fogkő érdes felülete a vele érintkező ínyben gyulladást vált ki. Ha ez a gyulladás hosszabb ideig fennáll, a mélyben a csont pusztulását vonja maga után. Hosszú távon ez a fogágy pusztulását, illetve a fogak meglazulását okozhatja.

A fogínygyulladás és fogágy betegségek megelőzésére minden páciensünk számára félévenként legalább egyszer professzionális fogtisztítást ajánlunk.

A fogtisztítás során ultrahangos készülékkel eltávolítjuk a fogköveket, fényesre, simára polírozzuk a fogfelszíneket, hiszen a sima fogfelszín az alapja a fogínygyulladás megszüntetésének.

Súlyosabb esetben az esetlegesen kialakult ínytasakok tisztítása (kürettálás), a fogínygyulladás megszüntetésének gyógyszeres kezelése is a beavatkozás részét képezi. 

Minden fogászati kezelés első lépése az esetlegesen fennálló ínygyulladás megszüntetése, hiszen korrekt munka (legyen az tömés vagy fogpótlás) csak gyulladásmentes, egészséges íny mellett végezhető Csak így garantálható, hogy az elkészült restauráció tartós lesz.

Vissza a kezelések oldalra!